RECEPTY

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.

recept,fotorecept,bravčové stehno,ustricová omáčka,smotana na varenie (10-12% tuku),Bravčové mäso,Bezlepkové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

2 h. 15 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové stehno

300

513

gramov

kcal

cesnak

3

17

strúčiky

kcal

cibuľa

1

??

kus

kcal

cukor kryštálový

1

61

polievková lyžica

kcal

olej slnečnicový

1

135

polievková lyžica

kcal

smotana na varenie (10-12% tuku)

50

65

mililitrov

kcal

ustricová omáčka

3

20

polievkové lyžice

kcal

 

Recept

1. Marinovanie mäsa

bravčové stehno 300 gramov  cesnak 3 strúčiky  ustricová omáčka 3 polievkové lyžice  smotana na varenie (10-12% tuku) 50 mililitrov

Do misky vložíme mäso nakrájané na tenké kúsky, nadrobno nakrájaný cesnak, pridáme ustricovú omáčku a smotanu. Premiešame a necháme odstáť v chlade asi hodinu.

2. Dusenie na panvici

olej slnečnicový 1 polievková lyžica  cibuľa 1 kus  cukor kryštálový 1 polievková lyžica

Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme s trochou oleja na rozpálenej panvici. Pridáme marinované mäso, vodu, cukor a varíme asi hodinu. Podlievame podľa potreby.

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť