Bravčové kocky v pórovej omáčke

Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.
recept,fotorecept,bravčové stehno,pór,Bravčové mäso,,Bezlepkové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové stehno | 600 1026 | gramov kcal | |
cibuľa | 200 88 | gramov kcal | |
korenie rasca mletá | ½ ?? | čajovej lyžičky kcal | |
korenie čierne mleté | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
olej slnečnicový | 30 270 | mililitrov kcal | |
pór | 400 184 | gramov kcal | |
smotana na šľahanie (30-33% tuku) | 250 778 | mililitrov kcal | |
soľ | 1.5 0 | čajovej lyžičky kcal | |
voda | 250 553 | mililitrov kcal |
Recept
1.
cibuľa 200 gramov • olej slnečnicový 30 mililitrov
Cibuľu ošúpeme, nadrobno nakrájame a osmažíme na oleji.

2.
bravčové stehno 600 gramov • soľ 1.5 čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky
Mäso umyjeme, nakrájame na kocky, pridáme k cibuli. Orestujeme, posolíme, okoreníme a pridáme rascu.



5.
Pridáme do uvareného mäsa, premiešame a 5 minút povaríme.


Dobrú chuť!