svetvomne.sk

Bravčové medailóniky s cukinou

    

Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bravčové stehno400gramov
cibuľa150gramov
cuketa400gramov
korenie biele mleté-
korenie čierne mleté-
olej olivový3polievkové lyžice
paradajky200gramov
soľ-

1. 

bravčové stehno 400 gramov  soľ  korenie biele mleté  korenie čierne mleté  cibuľa 150 gramov  olej olivový 3 polievkové lyžice

Bravčová mäso umyjeme, osolíme a okoreníme. Cibuľu očistíme, nadrobno nakrájame a speníme na oleji. Mäso na cibuľke z oboch strán prudko opečieme.

2. 

paradajky 200 gramov

Paradajky zalejeme vriacou vodou, po chvíli ich vyberieme a ošúpeme. Pridáme ich nakrájané na štvrtiny k mäsu, osolíme, podlejeme vodou a zakryté na miernom ohni varíme cca 40 minút.

3. 

cuketa 400 gramov

Medzitým si ošúpeme a na kolieska nakrájame cukinu. Desať minút predtým ako sa mäso dovarí, pridáme cukinu a necháme spolu dodusiť.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť