svetvomne.sk

Bravčové na rasci

    

Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bravčové stehno400gramov
korenie rasca drvená1čajová lyžička
soľ1čajová lyžička
voda350mililitrov
škrob kukuričný1čajová lyžička

1. Príprava mäsa

bravčové stehno 400 gramov  korenie rasca drvená 1 čajová lyžička  soľ 1 čajová lyžička  voda 300 mililitrov

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na plátky a vyklepeme. Vložíme do suchého hrnca a z každej stany pár sekúnd opečieme. Pridáme rascu a soľ, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou do mäkka, cca 30 - 40 minút, podľa množstva mäsa, ktoré máme v hrnci.

Príprava mäsa

2. Ľahko zahustíme omáčku

voda 50 mililitrov  škrob kukuričný 1 čajová lyžička

Vo vode rozmiešame kukuričný škrob, nalejeme ho k mäsu a necháme zovrieť.

Ľahko zahustíme omáčku

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť