svetvomne.sk

Bravčové na rasci

     

Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
Bravčové stehno400gramov
Korenie rasca drvená1čajová lyžička
Soľ1čajová lyžička
Voda350mililitrov
Škrob kukuričný1čajová lyžička

1. Príprava mäsa

bravčové stehno 400 g  korenie rasca drvená 1 ČL  soľ 1 ČL  voda 300 ml

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na plátky a vyklepeme. Vložíme do suchého hrnca a z každej stany pár sekúnd opečieme. Pridáme rascu a soľ, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou do mäkka, cca 30 - 40 minút, podľa množstva mäsa, ktoré máme v hrnci.

Príprava mäsa

2. Ľahko zahustíme omáčku

voda 50 ml  škrob kukuričný 1 ČL

Vo vode rozmiešame kukuričný škrob, nalejeme ho k mäsu a necháme zovrieť.

Ľahko zahustíme omáčku

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť