Bravčové na rasci
Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.
recept,fotorecept,bravčové stehno,korenie rasca drvená,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové stehno | 400 | gramov | |
korenie rasca drvená | 1 | čajová lyžička | |
soľ | 1 | čajová lyžička | |
voda | 350 | mililitrov | |
škrob kukuričný | 1 | čajová lyžička |
Recept
1. Príprava mäsa
bravčové stehno 400 gramov • korenie rasca drvená 1 čajová lyžička • soľ 1 čajová lyžička • voda 300 mililitrov
Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na plátky a vyklepeme. Vložíme do suchého hrnca a z každej stany pár sekúnd opečieme. Pridáme rascu a soľ, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou do mäkka, cca 30 - 40 minút, podľa množstva mäsa, ktoré máme v hrnci.
2. Ľahko zahustíme omáčku
voda 50 mililitrov • škrob kukuričný 1 čajová lyžička
Vo vode rozmiešame kukuričný škrob, nalejeme ho k mäsu a necháme zovrieť.
Dobrú chuť!