svetvomne.sk

Bravčovinka s medom a vlašskými orechmi

NO_DESC_

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
bravčové mäso (karé, pliecko, stehno)300gramov
cibuľa50gramov
korenie chillig
korenie čierne mletég
med5polievkových lyžíc
olej olivový2polievkové lyžice
orechy vlašské80gramov
petržlenová vňať1polievková lyžica
soľg

1. 

bravčové mäso (karé, pliecko, stehno) 300 g  soľ  korenie čierne mleté  olej olivový 1 PL

Bravčové mäso nakrájame na menšie pásiky alebo medailóniky, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme, na  oleji rýchlo z oboch strán opražíme, aby sa mäsko zatiahlo.

2. 

olej olivový 1 PL  cibuľa 50 g  orechy vlašské 80 g  med 5 PL  petržlenová vňať 1 PL

Mäso vyložíme, na panvici zohrejeme olivový olej na ktorom opražíme cibuľku. Pridáme na menšie kúsky nalámané vlašské orechy a med. Všetko spolu zamiešame. Posypeme petržlenovou vňaťou.

3. 

korenie chilli

Osolíme, okoreníme, pridáme štipku čili papriky. Bravčové kúsky vrátime naspäť do panvice k zmesi z vlašských orechov, zohrejeme, premiešame a podávame.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť