svetvomne.sk

Bravčovinka s medom a vlašskými orechmi

     

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Bravčové stehno300gramov
Cibuľa50gramov
Korenie chillig
Korenie čierne mletég
Med5polievkových lyžíc
Olej olivový2polievkové lyžice
Orechy vlašské80gramov
Petržlenová vňať1polievková lyžica
Soľg

1. 

bravčové stehno 300 g  soľ  korenie čierne mleté  olej olivový 1 PL

Bravčové mäso nakrájame na menšie pásiky alebo medailóniky, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme, na  oleji rýchlo z oboch strán opražíme, aby sa mäsko zatiahlo.

2. 

olej olivový 1 PL  cibuľa 50 g  orechy vlašské 80 g  med 5 PL  petržlenová vňať 1 PL

Mäso vyložíme, na panvici zohrejeme olivový olej na ktorom opražíme cibuľku. Pridáme na menšie kúsky nalámané vlašské orechy a med. Všetko spolu zamiešame. Posypeme petržlenovou vňaťou.

3. 

korenie chilli

Osolíme, okoreníme, pridáme štipku čili papriky. Bravčové kúsky vrátime naspäť do panvice k zmesi z vlašských orechov, zohrejeme, premiešame a podávame.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť