Bravčovinka s medom a vlašskými orechmi

recept,fotorecept,bravčové stehno,orechy vlašské,med,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové stehno | 300 513 | gramov kcal | |
cibuľa | 50 22 | gramov kcal | |
korenie chilli | 0 ?? | kcal | |
korenie čierne mleté | 0 ?? | kcal | |
med | 5 246 | polievkových lyžíc kcal | |
olej olivový | 2 264 | polievkové lyžice kcal | |
orechy vlašské | 80 540 | gramov kcal | |
petržlenová vňať | 1 7 | polievková lyžica kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
bravčové stehno 300 gramov • soľ • korenie čierne mleté • olej olivový 1 polievková lyžica
Bravčové mäso nakrájame na menšie pásiky alebo medailóniky, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme, na oleji rýchlo z oboch strán opražíme, aby sa mäsko zatiahlo.

2.
olej olivový 1 polievková lyžica • cibuľa 50 gramov • orechy vlašské 80 gramov • med 5 polievkových lyžíc • petržlenová vňať 1 polievková lyžica
Mäso vyložíme, na panvici zohrejeme olivový olej na ktorom opražíme cibuľku. Pridáme na menšie kúsky nalámané vlašské orechy a med. Všetko spolu zamiešame. Posypeme petržlenovou vňaťou.

3.
Osolíme, okoreníme, pridáme štipku čili papriky. Bravčové kúsky vrátime naspäť do panvice k zmesi z vlašských orechov, zohrejeme, premiešame a podávame.

Dobrú chuť!