RECEPTY

Vyprážané bravčové mäso na sladkokyslo

Vyprážané bravčové mäso na sladkokyslo

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

recept,fotorecept,bravčové stehno,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové stehno

650

1112

gramov

kcal

cesnak

4

22

strúčiky

kcal

cukor kryštálový

3

181

polievkové lyžice

kcal

ocot

3

7

čajové lyžičky

kcal

olej fritovací

300

??

mililitrov

kcal

paradajkový pretlak

50

34

mililitrov

kcal

pór

90

42

gramov

kcal

soľ

0

??

kcal

uhorka šalátová

150

24

gramov

kcal

vajce slepačie

3

264

kusy

kcal

voda

3

100

polievkové lyžice

kcal

víno ryžové

3

??

čajové lyžičky

kcal

víno ryžové

15

??

polievkových lyžíc

kcal

zázvor koreň

30

9

gramov

kcal

škrob kukuričný

3

55

čajové lyžičky

kcal

škrob kukuričný

3

163

polievkové lyžice

kcal

 

Recept

1. Príprava mäsa

bravčové stehno 650 gramov

Bravčové mäso najprv pokrájame na tenké plátky, potom na rezančeky 3 cm dlhé a 2 cm široké.

Bravčové mäso najprv pokrájame na tenké...

2. 

vajce slepačie 3 kusy  škrob kukuričný 3 čajové lyžičky  soľ  víno ryžové 3 čajové lyžičky

Vajce ušľaháme so škrobom, štipkou soli a ryžovým vínom. Pridáme mäso.

Vajce ušľaháme so škrobom, štipkou soli a...

3. 

uhorka šalátová 150 gramov  pór 90 gramov  zázvor koreň 30 gramov  cesnak 4 strúčiky

Šalátovú uhorku pokrájame na plátky 4 cm dlhé a 2 cm široké. Ošúpaný zázvor, cesnak pokrájame na plátky. Pór opláchneme a takisto ho pokrájame na plátky.

Šalátovú uhorku pokrájame na plátky 4 cm...

4. Príprava omáčky

cukor kryštálový 3 polievkové lyžice  ocot 3 čajové lyžičky  soľ  víno ryžové 15 polievkových lyžíc  škrob kukuričný 3 polievkové lyžice  voda 3 polievkové lyžice

Zmiešame cukor s octom, štipkou soli, ryžovým vínom, škrobom a vodou.

Zmiešame cukor s octom, štipkou soli, ryžovým...

5. Fritovanie mäsa

olej fritovací 300 mililitrov

Hlboká panvica Wok ø 28 cm

Rozpálime olej vo woku. Pridáme bravčové mäso a fritujeme ho dozlatista na strednom ohni. Potom mäso vyberieme.

Rozpálime olej vo woku. Pridáme bravčové mäso...

6. 

paradajkový pretlak 50 mililitrov

Olej vylejeme, zostane len olejový povrch. Vo woku krátko opražíme pripravený pór, zázvor, cesnak. Pridáme paradajkový pretlak, plátky uhorky. krátko všetko opražíme. Prilejeme omáčku a uvedieme do varu. Omáčku varíme tak dlho, kým trochu nezhustne. Pridáme mäso a ešte raz krátko prevaríme.

Olej vylejeme, zostane len olejový povrch. Vo...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť