RECEPTY

Obrátene bravčové rezne

Obrátene bravčové rezne

Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.

recept,fotorecept,bravčové karé,vajce slepačie,múka polohrubá,strúhanka,Bravčové mäso,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové karé400gramov
múka polohrubá100gramov
olej olivový100mililitrov
strúhanka100gramov
vajce slepačie1kus

 

Recept

1. Vyklepeme rezne

bravčové karé 400 gramov

Z bravčového karé nakrájame 3 - 4 rezne, ktoré vyklepeme z obidvoch strán. Aby sa nám z mäsa pri klepaní neprskalo, prikryjeme ho potravinovou fóliou.

2. Trojobal

vajce slepačie 1 kus  múka polohrubá 100 gramov  strúhanka 100 gramov

Pripravíme si ingrediencie na trojobal (múka, vajce, strúhanka). Bravčový rezeň posolíme, obalíme najprv v strúhanke, potom vo vajci a nakoniec v múke.

3. Smaženie v oleji

olej olivový 100 mililitrov

Na panvici rozpálime na miernom ohni olej. Bravčové rezne rýchlo osmažíme na oleji z jednej aj z druhej strany do zlatova.

4. Pečenie v rúre

Osmažené rezne vložíme do pekáča, podlejeme vodou. Rezne v prikrytom pekáči pečieme 60 minút na 150° C v elektrickej rúre s horným a dolným ohrevom. Po 60 minútach je mäsko mäkučké a dobre upečené.

5. 

Rezne vyberieme na tanier. Ako prílohu servírujeme varené zemiaky alebo zeleninový šalát.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies