RECEPTY

Bravčové rezne na bielom víne

Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

recept,fotorecept,bravčové karé,víno biele suché,Bravčové mäso,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové karé400gramov
fazuľové struky zelené mrazené200gramov
korenie rasca drvená-
mrkva250gramov
soľ-
víno biele suché100mililitrov

 

Recept

1. 

bravčové karé 400 gramov  korenie rasca drvená  soľ

3 umyté, osolené bravčove rezne okoreníme drvenou rascou a opečieme na panvici bez tuku zo všetkých strán tak, aby sa mäso zatiahlo.

2. 

víno biele suché 100 mililitrov

Rezne vložíme do spodnej parnej nádoby. Do misky na vodu vlejeme vodu zmiešanú s vínom. Rezne necháme pariť 30 minút.

3. 

fazuľové struky zelené mrazené 200 gramov  mrkva 250 gramov

Po 30 minútach do vrchnej nádoby nakrájame na kolieska čerstvú mrku, pridáme mrazené zelené fazuľové struky. Spolu s mäsom paríme ešte 20 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies