Národné kuchyne▼
Viac▼
RIZOTO
Hlivové rizoto
CESTOVINY
Špagety all'Amatriciana
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
TEĽACIE MÄSO
Teľacie kocky na bielom víne
Špargľové rizoto
Hubové rizoto s kuriatkami
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové sufflé
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Holandská omáčka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
ŠTRÚDLE
Prekladanec
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Kokosové rezy
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové fánky
Zapekané cestoviny s kapustou
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
KOLÁČE
Malinová bublanina
Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom
Dusené hovädzie na obľúbený prívarok
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové placky s bavorskou sekanou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť