Národné kuchyne
Viac
RIZOTO
Hlivové rizoto
CESTOVINY
Špagety all'Amatriciana
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
TEĽACIE MÄSO
Teľacie kocky na bielom víne
Špargľové rizoto
Hubové rizoto s kuriatkami
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové sufflé
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Holandská omáčka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené paprikové zemiaky
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový posúch so slaninou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
Medové srdiečka
Zapekané zemiaky s lečom
NÁTIERKY
Nivová nátierka s tvarohom
Nepečená figová saláma
Pečené zemiaky s bryndzou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies