Národné kuchyne
Viac
RIZOTO
Hlivové rizoto
CESTOVINY
Špagety all'Amatriciana
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
TEĽACIE MÄSO
Teľacie kocky na bielom víne
Špargľové rizoto
Hubové rizoto s kuriatkami
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové sufflé
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Holandská omáčka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť