svetvomne.sk

Víno biele suché v receptoch

 
Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Hermelín vo vínnom cestíčku

Rýchly a jednoduchý recept na prípravu chutného hermelínu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Šafránové rizoto

Krémová pochúťka lahodnej chuti, tiez známa ako Milánske rizoto (Risotto alla Milanese).

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Kapor na víne

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Holandská omáčka

Tradičná omáčka francúzskej kuchyne z masla a šľahaných vaječných žĺtkov.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

Ossobuco - dusené teľacie lýtko

Talianska špecialita z Milána - teľacie lýtko so špikovou kosťou dusené so zeleninou a vývarom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Hovädzie predné so zelerom

Chutné mäsko s jemnou zelerovou omáčkou. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

3 h.

Náročnosť

vysoká

Perkelt z hlivy ustricovej

Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Tekvicové sufflé

Najlahodnejšia rýchla chuťovka z tekvice.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Hubové rizoto s kuriatkami

Recept na prípravu lahodného krémového talianskeho risotta s čerstvými kuriatkami.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Špargľové rizoto

Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúce krémové rizoto zo zelenej špargle.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Teľacie kocky na bielom víne

Šťavnaté mäso so zeleninou. Podávame so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Vianočné vínové venčeky

Krehké vianočné pečivo spájané džemom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou

Obľúbené grilované morčacie rezne, zapečené so sladkou broskyňou a chutným syrom, v sladkej broskyňovo-vínovej omáčke. Podávame s ryžou preliatou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť