Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.
Kuchtil
Norika
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka
Chutné mäsko s jemnou zelerovou omáčkou. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
Michal
Čas prípravy
3 h.
Náročnosť
vysoká
Talianska špecialita z Milána - teľacie lýtko so špikovou kosťou dusené so zeleninou a vývarom.
Kuchtil
Michal
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
stredná
Tradičná omáčka francúzskej kuchyne z masla a šľahaných vaječných žĺtkov.
Kuchtil
Michal
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka
Obľúbené grilované morčacie rezne, zapečené so sladkou broskyňou a chutným syrom, v sladkej broskyňovo-vínovej omáčke. Podávame s ryžou preliatou omáčkou.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná
Krémová pochúťka lahodnej chuti, tiez známa ako Milánske rizoto (Risotto alla Milanese).
Kuchtil
Michal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka
Rýchly a jednoduchý recept na prípravu chutného hermelínu.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka
Šťavnaté mäso so zeleninou. Podávame so zemiakovou kašou.
Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná
Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.
Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
nízka
Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúce krémové rizoto zo zelenej špargle.
Kuchtil
Michal
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
stredná
Recept na prípravu lahodného krémového talianskeho risotta s čerstvými kuriatkami.
Kuchtil
Michal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka