svetvomne.sk

Kapor na víne

    

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

kapor obyčajný  zemiaky 1000 gramov  cibuľa 2 kusy  cesnak 3 strúčiky  soľ  soľ zeleninová  bobkový list 3 kusy  víno biele suché 0.2 litra  voda

Na vymastený pekáč vložíme nasoleného kapra, obložíme zemiakmi nakrájanými na kolieska, cibuľovými krúžkami zmiešanými so strúčikmi cesnaku. Obložíme maslom, jemne posypeme podravkou a podlejeme bielym vínom a vodou podľa potreby..

2. 

Dáme zapiecť na stredný stupeň na 60 minút, počas pečenia polievame kapra výpekom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť