Kapor na víne

recept,fotorecept,kapor obyčajný,zemiaky,víno biele suché,Hlavné jedlá z rýb,Bezlepkové,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
| bobkový list | 3 ?? | kusy kcal | |
| cesnak | 3 17 | strúčiky kcal | |
| cibuľa | 2 ?? | kusy kcal | |
| kapor obyčajný | 0 ?? | kcal | |
| soľ | 0 ?? | kcal | |
| soľ zeleninová | 0 ?? | kcal | |
| voda | 0 ?? | kcal | |
| víno biele suché | 0.2 164 | litra kcal | |
| zemiaky | 1000 920 | gramov kcal |
Recept
1.
kapor obyčajný • zemiaky 1000 gramov • cibuľa 2 kusy • cesnak 3 strúčiky • soľ • soľ zeleninová • bobkový list 3 kusy • víno biele suché 0.2 litra • voda
Na vymastený pekáč vložíme nasoleného kapra, obložíme zemiakmi nakrájanými na kolieska, cibuľovými krúžkami zmiešanými so strúčikmi cesnaku. Obložíme maslom, jemne posypeme podravkou a podlejeme bielym vínom a vodou podľa potreby..

2.
Dáme zapiecť na stredný stupeň na 60 minút, počas pečenia polievame kapra výpekom.

Dobrú chuť!
























