Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Smotanová ryža
Karbonátky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
KURACIE MÄSO
Kuracia roláda s pečivovou plnkou
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané zemiakové halušky s kuracím
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Zapekané cestoviny
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Tvarohový šalát s cibuľou
ActiFry kuracie prsia v slaninkovom župane
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové cesto
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
CESTOVINY
Špecle s pivným syrom, slaninou a cibuľou
Syrová cesnačka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť