Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Smotanová ryža
Karbonátky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
KURACIE MÄSO
Kuracia roláda s pečivovou plnkou
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané zemiakové halušky s kuracím
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Zapekané cestoviny
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Tvarohový šalát s cibuľou
ActiFry kuracie prsia v slaninkovom župane
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Zelerový šalát s ananásom
Ananásové rezy
Frankfurtská polievka
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Nepečený tvarohovo-broskyňový dezert
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Rýchly jablkovo-tvarohový koláč
Kuracie prsia v syrovej perinke
Šalát Caprese
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť