Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Smotanová ryža
Karbonátky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
KURACIE MÄSO
Kuracia roláda s pečivovou plnkou
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané zemiakové halušky s kuracím
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Zapekané cestoviny
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Tvarohový šalát s cibuľou
ActiFry kuracie prsia v slaninkovom župane
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cviklový šalát s majonézou
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Pečené kurča s ryžou
Bravčové v alobale
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Banánový koláč s egrešmi a čučoriedkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť