Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
RYŽA
Smotanová ryža
Karbonátky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
KURACIE MÄSO
Kuracia roláda s pečivovou plnkou
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané zemiakové halušky s kuracím
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Zapekané cestoviny
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Tvarohový šalát s cibuľou
ActiFry kuracie prsia v slaninkovom župane
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené paprikové zemiaky
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Ananásové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový posúch so slaninou
Zapekané zemiaky s lečom
NÁTIERKY
Nivová nátierka s tvarohom
SUCHÉ PEČIVO
Nepečená figová saláma
Pečené zemiaky s bryndzou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies