Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Smotanová ryža
Karbonátky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
KURACIE MÄSO
Kuracia roláda s pečivovou plnkou
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané zemiakové halušky s kuracím
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Zapekané cestoviny
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Tvarohový šalát s cibuľou
ActiFry kuracie prsia v slaninkovom župane
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Králik na smotane
Ryžový šalát s hráškom
SUCHÉ PEČIVO
Medvedie labky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Tekvicová polievka pre deti
Žltá paradajková polievka
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť