Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Smotanová ryža
Karbonátky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
KURACIE MÄSO
Kuracia roláda s pečivovou plnkou
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané zemiakové halušky s kuracím
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Zapekané cestoviny
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Tvarohový šalát s cibuľou
ActiFry kuracie prsia v slaninkovom župane
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Orechové štangle
Žĺtkové rezy
Kokosové brmbolčeky
Kokosovo smotanové rohlíčky
Orechové kolieska s čokoládovým krémom
Vanilkové rožky
CUKROVINKY
Jednoduché Žerbó guľôčky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Raffaello
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové vianočné pečivo
Granadír
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť