svetvomne.sk

Soľ zeleninová v receptoch

 
Kuracie roládky so žemľovou plnkou

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom

ActiFry recept na prípravu jednoduchého a pritom lahodného, šťavnatého kuracieho mäsa s použitím minima oleja, ktoré sme doplnili o zeleninový šalát so sladkokyslou zálievkou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

stredná

Jednoduchá brokolicová polievka

Ľahká a zdravá polievka, jednoduchá na prípravu.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Perkelt z hlivy ustricovej

Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Pečené kuracie prsia so zemiakmi

Lahodné kuracie mäso ochutené marinádou, zapečené so zemiakmi a cibuľkou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Kapor na víne

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom

Actifry recept na jemné a chutné pstruhy na bylinkovom masle. Ako prílohu sme zvolili jednoduché zemiaky s petržlenovou vňaťou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Kuracie prsia s brokolicou

Jednoduchý a chutný obed na každý deň.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Kuracie po čínsky

Kuracie prsia jemne pikantnej chuti, pripravené so zeleninovou zmesou na čínsky spôsob.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Kuracia roláda s pečivovou plnkou

Recept na prípravu chutnej rolády z vykosteného kurčaťa, vhodný na slávnostné príležitosti. Recept je náročnejší kvôli vykosťovaniu kurčaťa, nováčikom držíme palce.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

nízka

Rybacia polievka

Lahká rybacia polievka z kapra.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Farebné mäsovo zeleninové soté

Lahodné, ľahké soté z kuracieho mäsa, doplnené farebnou a výživnou zeleninou. Vhodnou prílohou môže byť ryža alebo cestoviny.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Štefánska roláda

Tradičné slovenské hlavné jedlo vhodné na pohostenie rodiny počas sviatkov.

Kuchtil

Elenka

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami

Výborná kuracia polievka s mäsom, zeleninou a s vlastnoručne pripravenými domácimi rezancami.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Plnená prepelica v slaninkovom obale

Recept na prípravu poľných prepeličiek.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Smotanový špenát s volským okom

Obedová klasika na Zelený Štvrtok.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku

Jemné a šťavnaté kuracie rezne obalené v nadýchanom zemiakovom cestíčku. Podávame s obľúbenou restovanou alebo surovou zeleninkou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Biela fazuľová polievka

Smotanová polievka z bielej fazule. Polievku podávame pred druhým sladkým hlavným jedlom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Prekladané zemiaky s mletým mäsom

Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Zapekané zemiakové halušky s kuracím

Recept na prípravu zemiakových halušiek, zapekaných s kuracím mäsom a zeleninou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť