RECEPTY

Actifry labužnícke bravčové fašírky

Actifry labužnícke bravčové fašírky

Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.

recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,vajce slepačie,pečivo biele,Bravčové mäso,Tefal ActiFry 2v1

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

10

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové mleté mäso500gramov
cesnak3strúčiky
korenie majorán sušený½čajovej lyžičky
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
mlieko polotučné 1,5%-
olej slnečnicový½
paprika červená mletá1čajová lyžička
paradajky2kusy
pečivo biele100gramov
soľ1čajová lyžička
soľ zeleninová1čajová lyžička
strúhanka1polievková lyžica
syr polotvrdý údený-
vajce slepačie1kus

 

Recept

1. 

bravčové mleté mäso 500 gramov  cesnak 3 strúčiky  vajce slepačie 1 kus  strúhanka 1 polievková lyžica  pečivo biele 100 gramov  mlieko polotučné 1,5%  soľ 1 čajová lyžička  soľ zeleninová 1 čajová lyžička  paprika červená mletá 1 čajová lyžička  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky  korenie majorán sušený ½ čajovej lyžičky

Do misky dáme mleté bravčové mäso, prelisovaný cesnak, vajce, strúhanku, v mlieku rozmočené a vyžmýkané pečivo, soľ, zeleninovú soľ (podravka, vegeta), mletú papriku, korenie, majorán. Všetko spolu zamiešame. Zo zmesi tvarujeme väčšie fašírky.

Do misky dáme mleté bravčové mäso,...

2. Vrchná časť-platňa

olej slnečnicový ½ L

Do vrchnej časti Actifry pridáme 1/2 Acitifry lyžičky oleja a rozotrieme ho po povrchu. Fašírky naukladáme na platňu a mierne ich na povrchu stlačíme. Fašírky dáme grilovať na 12 minút stlačením tlačítka 2in1 1x a nastavením času na 12 minút stláčaním tlačidla +. Začneme grilovať.

Do vrchnej časti Actifry pridáme 1/2 Acitifry...

3. 

syr polotvrdý údený  paradajky 2 kusy

Paradajky pokrájame na tenšie kolieska, syr na plátky. Dve minúty pred koncom grilovania fašírky obrátime na druhú stranu, na každú uložíme plátok syra a koliesko paradajky. Acifry znovu zapneme a necháme grilovať zvyšné dve minúty. Po ugrilovaní ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Paradajky pokrájame na tenšie kolieska, syr na...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť