Kuracie na masle s restovanou fazuľkou

Recept na jemne kuracie mäsko s restovanou zelenou fazuľkou.
recept,fotorecept,kuracie prsia,fazuľové struky zelené mrazené,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso ›Ingrediencie
Ingrediencie
| bujón kurací | ½ ?? | kusu kcal | |
| cesnak sušený | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
| fazuľové struky zelené mrazené | 400 120 | gramov kcal | |
| korenie karí | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
| korenie čierne celé | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
| korenie čierne mleté | 1 ?? | štipka kcal | |
| kuracie prsia | 500 550 | gramov kcal | |
| maslo | 30 221 | gramov kcal | |
| múka hladká | 0 ?? | kcal | |
| soľ | 0 ?? | kcal | |
| soľ zeleninová | ¼ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
| voda | 0 ?? | kcal |
Recept
2.
korenie čierne celé ¼ čajovej lyžičky • soľ • korenie karí ¼ čajovej lyžičky
Osolíme a okoreníme.



5.
múka hladká • voda • maslo 10 gramov
V studenej vode rozmiešame múku a vlejeme do hrnca s mäsom. Necháme prejsť 5 minútovým varom, šťavu prichutíme kúskom masla, premiešame a odstavíme.
6.
fazuľové struky zelené mrazené 400 gramov
Mrazené alebo čerstvé zelené fazuľkové struky povaríme v slanej vode asi 5 minút do polomeka.

7.
cesnak sušený ¼ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté 1 štipka • soľ zeleninová ¼ čajovej lyžičky
Fazuľky necháme vychladnúť. Na panvicu dáme trocha oleja, pridáme fazuľky, cesnak, korenie a zeleninovú soľ (podravka, vegeta), orestujeme asi 2-3 minuty.

8.
Kuracie mäso a fazuľky podávame so zemiakmi alebo ryžou.
Dobrú chuť!
























