Národné kuchyne▼
Viac▼
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové krekry
HOVÄDZIE MÄSO
Zemiakové placky s hovädzím mäsom
KURACIE MÄSO
Pikantné kuracie stehná na zelenine
Kuracie špenátovo-vaječné roládky
Plnené vajíčka
Nakladaný Camembert s cesnakom a cibuľou
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
ActiFry cesnaková kuracina
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Grécky kurací wrap
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Chrumkavé podkovičky z kapra
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Mäkké medovníčky
Kuracie rolky plnené špenátom
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť