Kalerábová polievka pre deti
Maslová kalerábová polievka so zemiačikmi a haluškami. Jemne posolená chutí aj dospelým.
recept,fotorecept,kaleráb,zemiaky,pšeničná krupica (detská dehydrovaná),Zeleninové polievky,Jedlá pre deti
Zeleninové polievky
Ingrediencie
Ingrediencie
kaleráb | 200 | gramov | |
korenie rasca mletá | ½ | čajovej lyžičky | |
maslo | 20 | gramov | |
petržlenová vňať | - | ||
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) | 30 | gramov | |
soľ morská | ¼ | čajovej lyžičky | |
vajce slepačie | 1 | kus | |
voda | 1.2 | litra | |
zemiaky | 150 | gramov |
Recept
1.
kaleráb 200 gramov • zemiaky 150 gramov
Kaleráb ošúpeme a nahrubo postrúhame. Zemiaky očistíme a pokrájame na malé kocky.
3.
soľ morská ¼ čajovej lyžičky • korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky
Pridáme zemiaky, štipku soli a rascu.
5.
vajce slepačie 1 kus • pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 30 gramov
Krupicu vymiešame s vajíčkom a do polievky pretrieme halušky.
Dobrú chuť!