Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
DIVINA
Guláš z diviaka s brusnicami
MÄSOVÉ POLIEVKY
Jednoduchá kuracia polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Pečené údené bravčové koleno
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
HLAVNÉ JEDLÁ Z MÄSA
Tlačenka
Actifry Kuracie špízy
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový koláč
Mliečna fazuľová polievka
Halušky
Oškvarkové slimáčiky
Fazuľová polievka s párkom
Polievka z veľkej strakatej fazule
Frankfurtská polievka
Bravčová pečeň na cibuli
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Mrkvovo-kapustový šalát s jogurtom
ZÁKUSKY
Slávnostné jahodové rezy
Nepečené čokoládovo banánové kocky
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
TORTY
Prekladaná jablková torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť