Kuracie prsia v syrovej perinke

Jednoduchý recept na šťavnaté kuracie prsia, jemnej cesnakovej chuti, zapečené so syrom.
recept,fotorecept,kuracie prsia,syr Gouda,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso ›Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 2 11 | strúčiky kcal | |
chilli sladká omáčka | 0 ?? | kcal | |
korenie čierne mleté | 0 ?? | kcal | |
kuracie prsia | 500 550 | gramov kcal | |
múka hladká | 0 ?? | kcal | |
olej slnečnicový | 1 135 | polievková lyžica kcal | |
olej slnečnicový | 0 ?? | kcal | |
paprika červená mletá | 0 ?? | kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
soľ zeleninová | 0 ?? | kcal | |
syr Gouda | 125 445 | gramov kcal | |
voda | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
soľ • soľ zeleninová • korenie čierne mleté • paprika červená mletá • cesnak 2 strúčiky • olej slnečnicový 1 polievková lyžica
Mierne osolíme, posypeme zeleninovou soľou (Podravka, vegeta), čiernym korením, červenou paprikou a nakoniec potrieme roztlačeným cesnakom zmiešaným s troškou oleja. Necháme chvíľku odležať.




6.
syr Gouda 125 gramov
Zapekáme prikryté v rozohriatej rúre cca 10 minút. Chvíľu pred vybratím mäso odokryjeme a posypeme strúhaným syrom.

Dobrú chuť!