Kuracie prsia v syrovej perinke
Jednoduchý recept na šťavnaté kuracie prsia, jemnej cesnakovej chuti, zapečené so syrom.
recept,fotorecept,kuracie prsia,syr Gouda,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 2 | strúčiky | |
chilli sladká omáčka | - | ||
korenie čierne mleté | - | ||
kuracie prsia | 500 | gramov | |
múka hladká | - | ||
olej slnečnicový | 1 | polievková lyžica | |
olej slnečnicový | - | ||
paprika červená mletá | - | ||
soľ | - | ||
soľ zeleninová | - | ||
syr Gouda | 125 | gramov | |
voda | - |
Recept
2.
soľ • soľ zeleninová • korenie čierne mleté • paprika červená mletá • cesnak 2 strúčiky • olej slnečnicový 1 polievková lyžica
Mierne osolíme, posypeme zeleninovou soľou (Podravka, vegeta), čiernym korením, červenou paprikou a nakoniec potrieme roztlačeným cesnakom zmiešaným s troškou oleja. Necháme chvíľku odležať.
6.
syr Gouda 125 gramov
Zapekáme prikryté v rozohriatej rúre cca 10 minút. Chvíľu pred vybratím mäso odokryjeme a posypeme strúhaným syrom.
Dobrú chuť!