Kuracie prsia v syrovej perinke

Jednoduchý recept na šťavnaté kuracie prsia, jemnej cesnakovej chuti, zapečené so syrom.
recept,fotorecept,kuracie prsia,syr Gouda,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso ›Ingrediencie
Ingrediencie
| cesnak | 2 11 | strúčiky kcal | |
| chilli sladká omáčka | 0 ?? | kcal | |
| korenie čierne mleté | 0 ?? | kcal | |
| kuracie prsia | 500 550 | gramov kcal | |
| múka hladká | 0 ?? | kcal | |
| olej slnečnicový | 1 135 | polievková lyžica kcal | |
| olej slnečnicový | 0 ?? | kcal | |
| paprika červená mletá | 0 ?? | kcal | |
| soľ | 0 ?? | kcal | |
| soľ zeleninová | 0 ?? | kcal | |
| syr Gouda | 125 445 | gramov kcal | |
| voda | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
soľ • soľ zeleninová • korenie čierne mleté • paprika červená mletá • cesnak 2 strúčiky • olej slnečnicový 1 polievková lyžica
Mierne osolíme, posypeme zeleninovou soľou (Podravka, vegeta), čiernym korením, červenou paprikou a nakoniec potrieme roztlačeným cesnakom zmiešaným s troškou oleja. Necháme chvíľku odležať.




6.
syr Gouda 125 gramov
Zapekáme prikryté v rozohriatej rúre cca 10 minút. Chvíľu pred vybratím mäso odokryjeme a posypeme strúhaným syrom.

Dobrú chuť!























