Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Farebné mäsovo zeleninové soté
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
CESTOVINY
Cestoviny zapekané s baklažánom
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Zapekané cestoviny s brokolicou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Bravčové so špagetami
Pangasius na bambusových výhonkoch
Frankfurtská polievka
Fašírka s vajcom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Kurací perkelt
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Jesenná zeleninová polievka
KOLÁČE
Prepadávaný koláč
Obrátené kuracie rezne
ZÁKUSKY
Kávový zákusok
DEZERTY V POHÁRI
Tvarohový krém
Zapekané cestoviny
Liate jablkové buchty
MRAZENÉ DEZERTY
Nevarená čokoládová zmrzlina
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies