Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Farebné mäsovo zeleninové soté
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
CESTOVINY
Cestoviny zapekané s baklažánom
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Zapekané cestoviny s brokolicou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Bravčové so špagetami
Pangasius na bambusových výhonkoch
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Pečené bravčové stehno
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Mliečna fazuľová polievka
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
Plnené kelové listy v paradajkovej šťave
Cviklový šalát s majonézou
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť