Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Farebné mäsovo zeleninové soté
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
CESTOVINY
Cestoviny zapekané s baklažánom
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Zapekané cestoviny s brokolicou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Bravčové so špagetami
Pangasius na bambusových výhonkoch
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Pečená bravčová roláda
Pečené kurča s ryžou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Oškvarkové slimáčiky
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Linecké kávové tortičky
Kokosky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť