Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové so špagetami
Farebné mäsovo zeleninové soté
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
CESTOVINY
Zapekané cestoviny s brokolicou
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Cestoviny zapekané s baklažánom
Pangasius na bambusových výhonkoch
Bravčové rezne na bielom víne
Pečené bravčové stehno
Frankfurtská polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Pečené zeleninové guľôčky
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
Teľacia polievka
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies