Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Farebné mäsovo zeleninové soté
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
CESTOVINY
Cestoviny zapekané s baklažánom
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Zapekané cestoviny s brokolicou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Bravčové so špagetami
Pangasius na bambusových výhonkoch
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť