Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
Zobraziť recept
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Jurgason 40 min. stredná
CESTOVINY
Cestoviny zapekané s baklažánom
Jurgason 45 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Zapekané cestoviny s brokolicou
Jurgason 40 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
Jurgason 25 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Bravčové so špagetami
Zuzka 30 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
ZÁKUSKY
Grankový zákusok
Kokosovo tvarohový dezert
Karamelovo orechová kocka
Makové krémové rezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
MORČACIE MÄSO
Morčacie kocky na paprike
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Írsky zemiakový chlieb
Slané krekry s medvedím cesnakom
TORTY
Valentínska vanilkovo jahodová torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť