Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
Zobraziť recept
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Jurgason 40 min. stredná
CESTOVINY
Cestoviny zapekané s baklažánom
Jurgason 45 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Zapekané cestoviny s brokolicou
Jurgason 40 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
Jurgason 25 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Bravčové so špagetami
Zuzka 30 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Strapačky s kyslou kapustou
Zapekané šunkové fliačky
ZÁKUSKY
Jablkový krémeš
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
Ryžový šalát s hráškom
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Krupicová kaša so škoricou
Ražná kaša s jablkami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Jemné cuketové placky so zemiakmi
Prepadávaný jablkový koláč
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť