svetvomne.sk

Fazuľové struky zelené mrazené v receptoch

 
Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Kuracie na masle s restovanou fazuľkou

Recept na jemne kuracie mäsko s restovanou zelenou fazuľkou.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Gnocchi zapečené s kuracím mäsom

Jednoduchá príprava rýchleho a výdatného obeda, na ktorom si určite pochutíte.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Cestoviny zapekané s baklažánom

Jednoduchý recept na zapekané cestoviny s baklažánom, šampiňónmi, šunkou a fazuľkovými strukmi.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami

Výborná kuracia polievka s mäsom, zeleninou a s vlastnoručne pripravenými domácimi rezancami.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi

Recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové so špagetami

Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť