Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
Zobraziť recept
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
Gnocchi zapečené s kuracím mäsom
Jurgason 40 min. stredná
CESTOVINY
Cestoviny zapekané s baklažánom
Jurgason 45 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Zapekané cestoviny s brokolicou
Jurgason 40 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
Jurgason 25 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Bravčové so špagetami
Zuzka 30 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Cuketový prívarok
Kuracie prsia v cuketovom cestíčku
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Strapačky s kyslou kapustou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
SLANÉ PEČIVO
Cesnakové trojuholníky
Hrachový prívarok s medvedím cesnakom
Linguine s cukrovým hráškom
Losos v zemiakovom cestíčku
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť