svetvomne.sk

Pangasius na bambusových výhonkoch

    

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

pangasius mrazený 350 gramov  soľ  korenie na ryby  sterilizované bambusové výhonky 200 gramov  cibuľa 150 gramov

Pangasiusa úplne rozmrazíme, opláchneme pod tečúcou vodou, posolíme, okoreníme, vložíme do prvej (spodnej) nádoby parného hrnca, pridáme nakrájané bambusové výhonky, rozobratú cibuľu a rozdelíme na povrch maslo.

2. 

zemiaky 350 gramov  fazuľové struky zelené mrazené 200 gramov  soľ

Do druhej parnej nádoby vložíme umyté na polovice nakrájané zemiaky v šupke, posypeme zelenými fazuľovými luskami, osolíme. Paríme cca 35 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť