Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pečené rybie filé v trojobale
Pstruh s tymiánom
Žraločí steak v pivnom cestíčku
ActiFry pečená pražma
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke
Platesa s bylinkovým maslom
Platesa na zelenine
Filet z aljašskej tresky na pare
Pangasius zapečený s hermelínom
Pangasius na bambusových výhonkoch
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
TORTY
Mascarpone torta s bielou čokoládou
Plnená paprika varená v rúre
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová omáčka s knedľou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiaková placka na plechu
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cvikový šalát s hruškami
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové pagáče
MAFINY
Cviklové muffiny
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť