Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pečené rybie filé v trojobale
Pstruh s tymiánom
Žraločí steak v pivnom cestíčku
ActiFry pečená pražma
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke
Platesa s bylinkovým maslom
Platesa na zelenine
Filet z aljašskej tresky na pare
Pangasius zapečený s hermelínom
Pangasius na bambusových výhonkoch
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Vajíčková polievka s mrkvou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Šošovicový prívarok
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Francúzske zemiaky zo surových zemiakov
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
SLANÉ CHUŤOVKY
Pizzové slimáky z lístkového cesta
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies