Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pečené rybie filé v trojobale
Dada 30 min. nízka
Zobraziť recept
Pstruh s tymiánom
Zuzka 30 min. nízka
Žraločí steak v pivnom cestíčku
ActiFry pečená pražma
Michal — nízka
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Dada 60 min. nízka
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke
Dada — nízka
Platesa s bylinkovým maslom
Platesa na zelenine
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
KOLÁČE
Orechové a makové rožteky
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Šunkový šalát
SLADKÉ JEDLÁ
Makové pupáky z rožkov
MÄSOVÉ POLIEVKY
Bravčová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
SUCHÉ PEČIVO
Orechové linecké kolieska
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Plnená tortila s tofu
Ryžový šalát s tuniakom
Pochúťkový šalát
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť