Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pečené rybie filé v trojobale
Dada 30 min. nízka
Zobraziť recept
Pstruh s tymiánom
Zuzka 30 min. nízka
Žraločí steak v pivnom cestíčku
ActiFry pečená pražma
Michal — nízka
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Dada 60 min. nízka
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke
Dada — nízka
Platesa s bylinkovým maslom
Platesa na zelenine
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
KOLÁČE
Bublanina s čiernymi ríbezľami
Mrkvovo-kapustový šalát s jogurtom
Uhorkový šalát s cviklou v jogurte
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Pečená cvikla s cesnakom
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové fánky
CESTOVINY
Linguine s cukrovým hráškom
SLANÉ CHUŤOVKY
Plnená tortila s tofu
Jablkový chlebíček
NÁTIERKY
Tvarohová nátierka s vajíčkami
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rybacia polievka s medvedím cesnakom
RAŇAJKY
Tofu vafle
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť