Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pečené rybie filé v trojobale
Dada 30 min. nízka
Zobraziť recept
Pstruh s tymiánom
Zuzka 30 min. nízka
Žraločí steak v pivnom cestíčku
ActiFry pečená pražma
Michal — nízka
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Dada 60 min. nízka
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke
Dada — nízka
Platesa s bylinkovým maslom
Platesa na zelenine
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečená bravčová roláda
KOLÁČE
Figová bublanina
TORTY
Jahodová torta z rolády
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvovo-hrášková polievka
RYBACIE ŠALÁTY
Rybací šalát z kyslých rýb
PALACINKY
Mascarpone palacinky
Kapustový šalát s čedarom
Slanečkový šalát so zeleninou
SUCHÉ PEČIVO
Nepečené čokoládové jednohubky
ZAVÁRANINY
Domáce sušené paradajky s bazalkou a cesnakom
Cuketový sladký chlebíček s chia semienkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť