svetvomne.sk

Korenie na ryby v receptoch

 
Pangasius na bambusových výhonkoch

Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Platesa na zelenine

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke

Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Pangasius v celozrnnom cestíčku

Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

ActiFry pečená pražma

Recept na prípravu filetu z pražmy zlatej.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločie mäso má nevýraznú chuť, avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku, ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte, že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so zemiakovými prílohami.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť