Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pečené rybie filé v trojobale
Dada 30 min. nízka
Zobraziť recept
Pstruh s tymiánom
Zuzka 30 min. nízka
Žraločí steak v pivnom cestíčku
ActiFry pečená pražma
Michal — nízka
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Dada 60 min. nízka
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke
Dada — nízka
Platesa s bylinkovým maslom
Platesa na zelenine
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
SUCHÉ PEČIVO
Orechové štangle
Kolieska s orechovým snehom
Medové srdiečka
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
ZÁKUSKY
Kokosové guľky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
Tradičné orechové medovníky
Dvojfarebné orechy
Parížske rožky
KOLÁČE
Bublanina s čiernymi ríbezľami
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
MÄSOVÉ POLIEVKY
Hovädzia polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť