Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pečené rybie filé v trojobale
Dada 30 min. nízka
Zobraziť recept
Pstruh s tymiánom
Zuzka 30 min. nízka
Žraločí steak v pivnom cestíčku
ActiFry pečená pražma
Michal — nízka
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Dada 60 min. nízka
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke
Dada — nízka
Platesa s bylinkovým maslom
Platesa na zelenine
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Jesenná zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Kávový zákusok
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Jablkovo-tvarohový koláč
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť