Filet z aljašskej tresky na pare
Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci
recept,fotorecept,Aljašská treska,brokolica,hrášok mrazený,Hlavné jedlá z rýb,Parný hrniec,Bezlepkové,Sezónne recepty,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
Aljašská treska | 1000 | gramov | |
brokolica | 250 | gramov | |
cesnak | 4 | strúčiky | |
hrášok mrazený | 250 | gramov | |
korenie na ryby | - | ||
paprika červená mletá | - | ||
soľ | - | ||
sójová omáčka | 2 | polievkové lyžice | |
zemiaky | 600 | gramov |
Recept
1.
Aljašská treska 1000 gramov • sójová omáčka 2 polievkové lyžice • cesnak 4 strúčiky • paprika červená mletá • korenie na ryby • zemiaky 600 gramov • brokolica 250 gramov
Zo sójovej omáčky, pretlačeného cesnaku, papriky a korenia urobíme marinádu, ktorou potrieme rybacie filety. Vložíme ich do prvej (spodnej) nádoby parného hrnca. Očistíme zemiaky a brokolicu rozoberieme na ružičky.
2.
hrášok mrazený 250 gramov • soľ
Do druhej nádoby vložíme na polovice pokrájané zemiaky s hráškom a ružičkami brokolice. Jemne osolíme. Paríme všetko spolu 25 minút.
Dobrú chuť!