svetvomne.sk

Filet z aljašskej tresky na pare

     

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Aljašská treska1000gramov
Brokolica250gramov
Cesnak4strúčiky
Hrášok mrazený250gramov
Korenie na ryby
Paprika červená mletá
Soľ
Sójová omáčka2polievkové lyžice
Zemiaky600gramov

1. 

Aljašská treska 1000 g  sójová omáčka 2 PL  cesnak 4 strúčiky  paprika červená mletá  korenie na ryby  zemiaky 600 g  brokolica 250 g

Zo sójovej omáčky, pretlačeného cesnaku, papriky a korenia urobíme marinádu, ktorou potrieme rybacie filety. Vložíme ich do prvej (spodnej) nádoby parného hrnca. Očistíme zemiaky a brokolicu rozoberieme na ružičky.

2. 

hrášok mrazený 250 g  soľ

Do druhej nádoby vložíme na polovice pokrájané zemiaky s hráškom a ružičkami brokolice. Jemne osolíme. Paríme všetko spolu 25 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť