Národné kuchyne
Viac
CESTOVINY
Cestoviny s dusenou zeleninou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hrášková polievka so strúhaničkou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Seitan s hráškom
KURACIE MÄSO
Zapekané cestoviny
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kurací nákyp s hráškom
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená fašírka
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Morský čert s hráškovým pyré
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť