Národné kuchyne
Viac
CESTOVINY
Cestoviny s dusenou zeleninou
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hrášková polievka so strúhaničkou
Dada 30 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Seitan s hráškom
Michal 40 min. nízka
KURACIE MÄSO
Zapekané cestoviny
Jurgason 60 min. stredná
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
Zuzka 60 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Michal 30 min. nízka
Kurací nákyp s hráškom
Dada 60 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená fašírka
Dada 1 h. 30 min. stredná
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
Dada 1 h. 10 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Morský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Hubová praženica z masliakov
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Plnená bravčová roláda
Biela fazuľová omáčka s párkom
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť