Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Cestoviny s dusenou zeleninou
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hrášková polievka so strúhaničkou
Dada 30 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Seitan s hráškom
Michal 40 min. nízka
KURACIE MÄSO
Zapekané cestoviny
Jurgason 60 min. stredná
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
Zuzka 60 min. nízka
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Michal 30 min. nízka
Kurací nákyp s hráškom
Dada 60 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená fašírka
Dada 1 h. 30 min. stredná
Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou
Dada 1 h. 10 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Morský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Polievka z veľkej strakatej fazule
Jablkový koláč Harmonika
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZÁKUSKY
Domáci francúzsky krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Vanilkové rožky
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
Jahodový sypaný koláč
Fazuľové buchty
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť