RECEPTY

Treska na taliansky spôsob

Treska na taliansky spôsob

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Treska obsahujúca málo ortuti je výborným zdrojom omega-3 mastných kyselín a bielkovín.

recept,fotorecept,Aljašská treska,syr Pecorino,bazalka,Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

Aljašská treska

300

225

gramov

kcal

bazalka

1

1

polievková lyžica

kcal

mlieko polotučné 1,5%

100

48

mililitrov

kcal

olej olivový

0

??

kcal

soľ

1

0

čajová lyžička

kcal

strúhanka

70

262

gramov

kcal

syr Pecorino

50

194

gramov

kcal

 

Recept

1. 

Aljašská treska 300 gramov  mlieko polotučné 1,5% 100 mililitrov

Rúru vyhrejeme na 230°C. Do hlbokého taniera nalejeme mlieko a ponoríme doň rybu.

Rúru vyhrejeme na 230°C. Do hlbokého taniera...

2. 

strúhanka 70 gramov  syr Pecorino 50 gramov  bazalka 1 polievková lyžica  soľ 1 čajová lyžička

V plytkom tanieri zmiešame strúhanku s najemno nastrúhaným syrom, sušenou bazalkou a soľou. V tejto zmesi dôkladne obalíme v mlieku namočenú rybu. Strúhankovú zmes zľahka popritláčame, aby neopadávala.

V plytkom tanieri zmiešame strúhanku s najemno...

3. 

olej olivový

Menší pekáč pokvapkáme olejom, položíme naň ryby a pečieme asi 15 minút do chrumkava.

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť