Kalamáre na grile
Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.
recept,fotorecept,kalamáre,Hlavné jedlá z rýb,Recepty na gril,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
bazalka | - | ||
cesnak | 1 | ||
kalamáre | 600 | gramov | |
korenie biele mleté | - | ||
olej olivový | 2 | polievkové lyžice | |
soľ | - | ||
strúhanka | 1 | polievková lyžica |
Recept
2.
strúhanka 1 polievková lyžica • bazalka • soľ • korenie biele mleté • olej olivový 2 polievkové lyžice
Pripravíme si zmes z cesnaku, strúhanky, bazalky, soli, korenia a olivového oleja.
4.
Kalamáre jemne potrieme strúhankovou zmesou a tenkú vrstvičku votrieme aj dovnútra.
5.
Grilujeme z každej strany po 5 min.
Dobrú chuť!