svetvomne.sk

Kalamáre na grile

    

Obľúbené stredomorské jedlo na chorvátsky spôsob.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bazalka-
cesnak1
kalamáre600gramov
korenie biele mleté-
olej olivový2polievkové lyžice
soľ-
strúhanka1polievková lyžica

1. 

cesnak 1 s

Rozotreme si strúčik cesnaku.

2. 

strúhanka 1 polievková lyžica  bazalka  soľ  korenie biele mleté  olej olivový 2 polievkové lyžice

Pripravíme si zmes z cesnaku, strúhanky, bazalky, soli, korenia a olivového oleja.

3. 

kalamáre 600 gramov

Vypitvané a očistené kalamáre si dobre umyjeme v čistej vode.

4. 

Kalamáre jemne potrieme strúhankovou zmesou a tenkú vrstvičku votrieme aj dovnútra.

5. 

Grilujeme z každej strany po 5 min.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť