svetvomne.sk

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 25 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Citrónová šťava2čajové lyžičky
Horčica dijonská1polievková lyžica
Losos filet250gramov
Majorán1polievková lyžica
Olej olivový2polievkové lyžice
Oregano1polievková lyžica
Paprika červená mletág
Soľg

1. 

olej olivový 1 PL  horčica dijonská 1 PL  citrónová šťava 2 ČL

V menšej miske rozšľaháme olivový olej, horčicu a citrónovú šťavu.

2. 

majorán 1 PL  oregano 1 PL  paprika červená mletá  soľ

V druhej menšej miske zmiešame sušený majorán s oreganom, štipkou červenej papriky a soľou.

3. 

losos filet 250 g  olej olivový 1 PL

Lososové filety (ak majú kožu, tak ju neodstraňujeme) namočíme do horčicovej zmesi a obalíme v bylinkovom obale. Na panvici rozohrejeme olej, lososa položíme na olej stranou na ktorej má kožu. Zakryjeme a dusíme. Po chvíli otvoríme, lososa opražíme zo všetkých strán.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť