svetvomne.sk

Losos v bylinkovo- horčicovom obale

    

Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
citrónová šťava2čajové lyžičky
horčica dijonská1polievková lyžica
korenie majorán sušený1polievková lyžica
losos filet250gramov
olej olivový2polievkové lyžice
oregano1polievková lyžica
paprika červená mletá-
soľ-

1. 

olej olivový 1 polievková lyžica  horčica dijonská 1 polievková lyžica  citrónová šťava 2 čajové lyžičky

V menšej miske rozšľaháme olivový olej, horčicu a citrónovú šťavu.

2. 

korenie majorán sušený 1 polievková lyžica  oregano 1 polievková lyžica  paprika červená mletá  soľ

V druhej menšej miske zmiešame sušený majorán s oreganom, štipkou červenej papriky a soľou.

3. 

losos filet 250 gramov  olej olivový 1 polievková lyžica

Lososové filety (ak majú kožu, tak ju neodstraňujeme) namočíme do horčicovej zmesi a obalíme v bylinkovom obale. Na panvici rozohrejeme olej, lososa položíme na olej stranou na ktorej má kožu. Zakryjeme a dusíme. Po chvíli otvoríme, lososa opražíme zo všetkých strán.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť