svetvomne.sk

Marinovaný losos

     

Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
Brandy1polievková lyžica
Cukor kryštálový1polievková lyžica
Cvikla - červená repa400gramov
Kôpor2čajové lyžičky
Losos filet400gramov
Soľ2čajové lyžičky

1. 

losos filet 400 g

Filet z lososa vložíme do misky tak aby vyplnil celú plochu dna.

2. 

soľ 2 ČL  cukor kryštálový 1 PL  kôpor 2 ČL

Filet posypeme hrubozrnnou soľou, kryštálovým cukrom a sušeným kôprom.

3. 

cvikla - červená repa 400 g  brandy 1 PL

Červenú repu nastrúhame na jemno a v rovnomernej vrstve uložíme na filet. Pokvapkáme s brandy. Misku zatvoríme a odložíme do chladničky na 3-4 dni.

4. 

Filet opatrne očistíme od marinády príborovým nožíkom.

5. 

Filet naporcujeme a vysmažíme na panvici do zlatova.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť