Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.
recept,fotorecept,losos filet,omáčka Teriyaki,Hlavné jedlá z rýb,Japonská kuchyňa,Bezlepkové,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Japonská kuchyňa
Kuchtil
Počet porcií
2
Čas prípravy
10 min.
Náročnosť
nízka
2.
Osmažíme do oranžova z oboch strán na vlastnom tuku, ktorý sa teplom postupne uvolní.
3.
omáčka Teriyaki 2 polievkové lyžice
Pridáme trochu omáčky Teriyaki, posledný krát otočíme a už len krátko opekáme, aby sa losos nevysušil. Podávame posypané sezamom.
Dobrú chuť!
losos filet | 300 | gramov | |
omáčka Teriyaki | 2 | polievkové lyžice |