RECEPTY

Losos na Teriyaki

Losos na Teriyaki

Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.

recept,fotorecept,losos filet,omáčka Teriyaki,Hlavné jedlá z rýb,Japonská kuchyňa,Bezlepkové,Bezlaktózové

Hlavné jedlá z rýb

Japonská kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

losos filet300gramov
omáčka Teriyaki2polievkové lyžice

 

Recept

1. 

losos filet 300 gramov

Filet z lososa nakrájame na vačšie kúsky rovnakej hrúbky do 1cm.

2. 

Osmažíme do oranžova z oboch strán na vlastnom tuku, ktorý sa teplom postupne uvolní.

3. 

omáčka Teriyaki 2 polievkové lyžice

Pridáme trochu omáčky Teriyaki, posledný krát otočíme a už len krátko opekáme, aby sa losos nevysušil. Podávame posypané sezamom.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies