RECEPTY

Zapekané gnocchi s lososom

Zapekané gnocchi s lososom

Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.

recept,fotorecept,losos filet,zemiakové gnocchi,Hlavné jedlá z rýb,Talianska kuchyňa

Hlavné jedlá z rýb

Talianska kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

korenie čierne mleté-
losos filet120gramov
maslo20gramov
mlieko polotučné 1,5%200mililitrov
múka hladká20gramov
soľ-
vaječný bielok2kusy
zemiakové gnocchi250gramov

 

Recept

1. 

maslo 20 gramov  múka hladká 20 gramov  mlieko polotučné 1,5% 200 mililitrov

Na panvičke si rozpustíme trochu masla a zasypeme lyžičkou hladkej múky. Rozmiešame a postupne za stáleho miešania pridáme mlieko. Po zhustnutí necháme vychladnúť.

Na panvičke si rozpustíme trochu masla a...

2. 

losos filet 120 gramov  soľ  korenie čierne mleté  vaječný bielok 2 kusy

Filet z lososa si nakrájame na menšie kúsky. Pridáme ho do vyhladnutého bešamelu. Ochutíme soľou a korením. Jemne vmiešame sneh z vaječných bielkov.

Filet z lososa si nakrájame na menšie kúsky....

3. 

zemiakové gnocchi 250 gramov

Zmes zapečieme približne 25 min. na 200 stupňoch Celzia so zemiakovými gnocchi (alebo uvarenými cestovinami).

Zmes zapečieme približne 25 min. na 200...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť