svetvomne.sk

Zapekané gnocchi s lososom

Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 

1. 

maslo 20 g  múka hladká 20 g  mlieko polotučné 1,5% 200 ml

Na panvičke si rozpustíme trochu masla a zasypeme lyžičkou hladkej múky. Rozmiešame a postupne za stáleho miešania pridáme mlieko. Po zhustnutí necháme vychladnúť.

2. 

losos filet 120 g  soľ  korenie čierne mleté  vaječný bielok 2 ks

Filet z lososa si nakrájame na menšie kúsky. Pridáme ho do vyhladnutého bešamelu. Ochutíme soľou a korením. Jemne vmiešame sneh z vaječných bielkov.

3. 

zemiakové gnocchi 250 g

Zmes zapečieme približne 25 min. na 200 stupňoch Celzia so zemiakovými gnocchi (alebo uvarenými cestovinami).

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť