Gnocchi so syrom Pecorino
Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.
recept,fotorecept,zemiakové gnocchi,syr Pecorino,smotana na varenie (10-12% tuku),Bezmäsité hlavné jedlá,Talianska kuchyňa
Bezmäsité hlavné jedlá
Talianska kuchyňa
Ingrediencie
Ingrediencie
petržlenová vňať | - | ||
smotana na varenie (10-12% tuku) | 200 | mililitrov | |
syr Pecorino | 80 | gramov | |
zemiakové gnocchi | 250 | gramov |
Recept
1.
zemiakové gnocchi 250 gramov • syr Pecorino 80 gramov • smotana na varenie (10-12% tuku) 200 mililitrov • petržlenová vňať
Syr Pecorino nastrúhame na hrubo a rozpustíme na panvičke. Pridáme smotanu a miešame aby vznikla kompaktná omáčka. Na koniec pridáme uvarené gnocci aby sa pekne obalili syrovou omáčkou.
Dobrú chuť!