RECEPTY

Gnocchi so syrom Pecorino

Gnocchi so syrom Pecorino

Zemiakové "halušky" s omáčkou zo syru Pecorino a smotany. Gnocchi si môžete kúpiť a uvariť jednoducho za pár minút vo vode, alebo pripraviť domáce, podľa nášho receptu, ktorý tiež nájdete na tejto stránke.

recept,fotorecept,zemiakové gnocchi,syr Pecorino,smotana na varenie (10-12% tuku),Bezmäsité hlavné jedlá,Talianska kuchyňa

Bezmäsité hlavné jedlá

Talianska kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

petržlenová vňať-
smotana na varenie (10-12% tuku)200mililitrov
syr Pecorino80gramov
zemiakové gnocchi250gramov

 

Recept

1. 

zemiakové gnocchi 250 gramov  syr Pecorino 80 gramov  smotana na varenie (10-12% tuku) 200 mililitrov  petržlenová vňať

Syr Pecorino nastrúhame na hrubo a rozpustíme na panvičke. Pridáme smotanu a miešame aby vznikla kompaktná omáčka. Na koniec pridáme uvarené gnocci aby sa pekne obalili syrovou omáčkou.

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť