svetvomne.sk

Lososový filet s Gomashio

Vyprážaný filet z lososa so slaným sézamovým korením gomashio.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Korenie čierne mleté
Losos filet300gramov
Olej repkový½polivkovej lyžice
Soľ
Gomashio - sezamová soľ1čajová lyžička

1. 

losos filet 300 g  olej repkový ½ PL  soľ  korenie čierne mleté

Na panvici zohrejeme olej, vložíme menšie steaky z lososa. Osolíme, okoreníme. Lososa obrátime na jednu stranu, opečieme, prehodíme na druhú stranu a opečieme. Ak nám olej prská, panvicu prikryjeme.

2. 

Gomashio - sezamová soľ recept 1 ČL

Servírujeme s varenými zemiakmi posypané korením gomashio.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť