Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracie pečienky s hubami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Dusená kapusta s tempehom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Nektarinkové čatní
HOVÄDZIE MÄSO
Vyprážané hovädzie guľôčky
Zapekaný karfiol
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Tarator
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát De Luxe
Zapečená cuketa s parmezánom
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Vajíčková polievka s mrkvou
Kurací perkelt
TORTY
Mascarpone torta s bielou čokoládou
Plnená paprika varená v rúre
Šampiňónová omáčka s knedľou
Zemiaková placka na plechu
ZÁKUSKY
Tvarohovo-višňové rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Cvikový šalát s hruškami
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové pagáče
MAFINY
Cviklové muffiny
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť