Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kuracie pečienky s hubami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Dusená kapusta s tempehom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Nektarinkové čatní
HOVÄDZIE MÄSO
Vyprážané hovädzie guľôčky
Zapekaný karfiol
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Tarator
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát De Luxe
Zapečená cuketa s parmezánom
Zeleninová polievka
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť