Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kuracie pečienky s hubami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol so zemiakmi a syrom
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s ovocnou omáčkou
Dusená kapusta s tempehom
PRÍVARKY A OMÁČKY
Nektarinkové čatní
HOVÄDZIE MÄSO
Vyprážané hovädzie guľôčky
Zapekaný karfiol
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Tarator
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát De Luxe
Zapečená cuketa s parmezánom
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Chrumkavé podkovičky z kapra
Mliečna zemiaková polievka pre deti
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Mäkké medovníčky
Kuracie rolky plnené špenátom
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť