Nektarinkové čatní

Nektarinková pikantná dochucovacia omáčka. Chutney sa obvykle podáva v malom množstve k vegetariánskym jedlám. Zvlášť dobre dochutí napríklad zeleninové karí.
recept,fotorecept,nektárinky,korenie biele mleté,korenie chilli,Prívarky a omáčky,Indická kuchyňa,Bezlepkové
Prívarky a omáčky
Indická kuchyňa
Ingrediencie
Ingrediencie
Ananásová omáčka s jogurtom recept | 0 ?? | kcal | |
Basmati ryža- základný recept na prípravu recept | 0 ?? | kcal | |
Zeleninové karí recept | 0 ?? | kcal | |
citrón | 0 ?? | kcal | |
cukor trstinový | 1 40 | polievková lyžica kcal | |
korenie biele mleté | ¼ ?? | čajovej lyžičky kcal | |
korenie chilli | ¼ ?? | čajovej lyžičky kcal | |
nektárinky | 350 126 | gramov kcal | |
zázvor koreň | 10 3 | gramov kcal |
Recept

2.
zázvor koreň 10 gramov • cukor trstinový 1 polievková lyžica • korenie biele mleté ¼ čajovej lyžičky • korenie chilli ¼ čajovej lyžičky
Pridáme očistený postrúhaný zázvor, cukor a koreniny.

3.
Rozvaríme a necháme chvíľu odpariť, pokiaľ omáčka zhustne.


5.
Uložíme do chladu do uzatvárateľného pohára.

6. Tip na servírovanie
Zeleninové karí recept • Basmati ryža- základný recept na prípravu recept • Ananásová omáčka s jogurtom recept

Dobrú chuť!