Nektarinkové čatní
Nektarinková pikantná dochucovacia omáčka. Chutney sa obvykle podáva v malom množstve k vegetariánskym jedlám. Zvlášť dobre dochutí napríklad zeleninové karí.
recept,fotorecept,nektárinky,korenie biele mleté,korenie chilli,Prívarky a omáčky,Indická kuchyňa,Bezlepkové
Prívarky a omáčky
Indická kuchyňa
Ingrediencie
Ingrediencie
Ananásová omáčka s jogurtom recept | - | ||
Basmati ryža- základný recept na prípravu recept | - | ||
Zeleninové karí recept | - | ||
citrón | - | ||
cukor trstinový | 1 | polievková lyžica | |
korenie biele mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
korenie chilli | ¼ | čajovej lyžičky | |
nektárinky | 350 | gramov | |
zázvor koreň | 10 | gramov |
Recept
2.
zázvor koreň 10 gramov • cukor trstinový 1 polievková lyžica • korenie biele mleté ¼ čajovej lyžičky • korenie chilli ¼ čajovej lyžičky
Pridáme očistený postrúhaný zázvor, cukor a koreniny.
3.
Rozvaríme a necháme chvíľu odpariť, pokiaľ omáčka zhustne.
5.
Uložíme do chladu do uzatvárateľného pohára.
6. Tip na servírovanie
Zeleninové karí recept • Basmati ryža- základný recept na prípravu recept • Ananásová omáčka s jogurtom recept
Dobrú chuť!