Národné kuchyne
Viac
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Žltá paradajková polievka
CUKROVINKY
Pšenové karamelové guľôčky
DEZERTY V POHÁRI
Domáci čokoládový puding
KOLÁČE
Perníkový chlebíček z ražnej múky
Letná paradajková polievka
SUCHÉ PEČIVO
Karamelové vegan guľôčky
Pečené jablká v lístkovom ceste
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Králičie pečienky s jablkami
MRAZENÉ DEZERTY
Malinové nanuky
SLADKÉ RAŇAJKY
Raňajkové palacinky s čerstvými marhuľami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Marhuľová kaša z obilninových vločiek
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
KURACIE MÄSO
Kuracie steaky s nivovou omáčkou
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť