Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Žltá paradajková polievka
CUKROVINKY
Pšenové karamelové guľôčky
DEZERTY V POHÁRI
Domáci čokoládový puding
KOLÁČE
Perníkový chlebíček z ražnej múky
Letná paradajková polievka
SUCHÉ PEČIVO
Karamelové vegan guľôčky
Pečené jablká v lístkovom ceste
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Králičie pečienky s jablkami
MRAZENÉ DEZERTY
Malinové nanuky
SLADKÉ RAŇAJKY
Raňajkové palacinky s čerstvými marhuľami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Marhuľová kaša z obilninových vločiek
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZÁKUSKY
Banánové krémové rezy s tvarohom
SLANÉ KOLÁČE
Pórový koláč so syrom
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové hamburgery
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť