RECEPTY

Špenátové palacinky plnené šunkou

Špenátové palacinky plnené šunkou

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Podľa tohoto receptu si ľahko pripravíte atraktívne slané a zelené palacinky. Naplniť si ich môžete podľa svojej chuti, napríklad aj syrom a listovým šalátom.

recept,fotorecept,špenát mrazený,šunka bravčová,Bravčové mäso,,Veľkonočné

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

10

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak5strúčikov
mlieko polotučné 1,5%200mililitrov
múka hladká200gramov
olej repkový-
smotanová nátierka termizovaná200gramov
soľ1
vajce slepačie2kusy
špenát mrazený600gramov
šunka bravčová200gramov

 

Recept

1. Rozmrazíme a podusíme špenát

špenát mrazený 600 gramov  cesnak 2 strúčiky

Do hrnca vložíme mrazený špenát. Spolu s cesnakom ho chvíľu podusíme.

Do hrnca vložíme mrazený špenát. Spolu s...

2. 

vajce slepačie 2 kusy  mlieko polotučné 1,5% 200 mililitrov  soľ 1 ĆL

Do vychladeného špenátu pridáme vajcia a mlieko. Osolíme.

Do vychladeného špenátu pridáme vajcia a...

3. 

múka hladká 200 gramov

Do špenátu postupne zamiešame múku. Tyčovým mixérom premixujeme.

Do špenátu postupne zamiešame múku. Tyčovým...

4. 

olej repkový

Prvú palacinku opečieme na troške oleja. Pod druhú palacinku olej už nedávame. Opečieme z oboch strán.

Prvú palacinku opečieme na troške oleja. Pod...

5. 

smotanová nátierka termizovaná 200 gramov  cesnak 3 strúčiky  šunka bravčová 200 gramov

Cesnakovú nátierku pripravíme zmiešaním smotanovej nátierky s rozpučeným cesnakom. Palacinku natrieme cesnakovou nátierkou, poukladáme na ňu plátky šunky a zrolujeme.

Cesnakovú nátierku pripravíme zmiešaním...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť