Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z mäsa > Bravčové mäso
Chutné pečené zemiaky.
recept,fotorecept,zemiaky,šunka,syr plátkový,Bravčové mäso,Bezlepkové
Bravčové mäso
Kuchtil
Počet porcií
—
Čas prípravy
—
Náročnosť
nízka
1.
Zemiaky uvaríme v šupke v slanej vode. Po vychladnutí ich ošúpeme a prekrojíme na polovice.
2.
Zemiaky poukladáme na plech pokrytý papierom na pečenie. Na každú polovicu zemiaku položíme časť plátku syra, zakryjeme šunkou, alebo naopak :)
3.
Prudko zapečieme v rozohriatej rúre na najvyššom stupni po dobu cca 10 minút.
Dobrú chuť!
soľ | - | ||
syr plátkový | - | ||
voda | - | ||
zemiaky | - | ||
šunka | - |