svetvomne.sk

Fašírka z domácej pekárničky

    

Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.

Kuchtil

Počet porcií

10

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bravčové mleté mäso500gramov
korenie majorán sušený2polievkové lyžice
olej olivový-
soľ2čajové lyžičky
vajce slepačie2kusy
zemiaky600gramov

1. Príprava mäsovej zmesi

bravčové mleté mäso 500 gramov  vajce slepačie 2 kusy  korenie majorán sušený 2 polievkové lyžice  soľ 2 čajové lyžičky

V miske zmiešame mleté bravčové mäso s vajíčkami, pridáme sušený majorán. Zmes osolíme a poriadne premiešame.

Príprava mäsovej zmesi

2. 

zemiaky 600 gramov

Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nahrubo nastrúhame. Nastrúhané zemiaky pridáme do mäsovej zmesi. Premiešame.

3. Pred pečením

olej olivový

Nádobu na pečenie v domácej pekárničke jemne vymastíme olejom. Vložíme do nej mäso zmiešané so zemiakmi. Trošku zmes pritlačíme rukami.

Pred pečením

4. Pečieme v domácej pekárničke

Nastavíme program na domácej pekárničke:
Pečenie (alebo podobný udávaný výrobcom - cca 1 hodinu)
Veľkosť bochníka: cca 1000 g
Farba kôrky: Stredne tmavá.

Pečieme v domácej pekárničke

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť