svetvomne.sk

Tatarská omáčka z kyslej smotany

     

Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

cibuľa 40 g  uhorka sterilizovaná kyslá 40 g  horčica plnotučná 1 PL  soľ  korenie čierne mleté

Cibuľu očistíme a najemno nakrájame. Uhorku tiež nadrobno nakrájame alebo ju môžeme postrúhať. Cibuľu a uhorku zmiešame s horčicou, soľou a s korením.

2. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 200 g

Pridáme hustú kyslú smotanu a premiešame. Môžeme podávať.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť