Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou

Obľúbené grilované morčacie rezne, zapečené so sladkou broskyňou a chutným syrom, v sladkej broskyňovo-vínovej omáčke. Podávame s ryžou preliatou omáčkou.
recept,fotorecept,morčacie prsia,broskyne kompótované,víno biele suché,syr Mozzarella,Morčacie mäso,Bezlepkové
Morčacie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
broskyne kompótované | 400 252 | gramov kcal | |
cukor kryštálový | 1.5 31 | čajovej lyžičky kcal | |
korenie biele mleté | ½ ?? | čajovej lyžičky kcal | |
maslo | 50 367 | gramov kcal | |
morčacie prsia | 800 696 | gramov kcal | |
olej olivový | 80 704 | mililitrov kcal | |
soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
syr Mozzarella | 250 613 | gramov kcal | |
voda | 50 111 | mililitrov kcal | |
víno biele suché | 100 ?? | mililitrov kcal |
Recept

2.
olej olivový 80 mililitrov • korenie biele mleté ½ čajovej lyžičky
V olivovom oleji rozmiešame biele korenie a rezne z oboch strán v oleji namáčame.

3.
Rezne položíme na horúcu grilovaciu panvicu,...

4.
...zakryjeme a necháme 4 minúty (pokiaľ mäso zbelie) prehriať.

5.
Odokryjeme, rezne otočíme a 4 minúty grilujeme z druhej strany.




9.
voda 50 mililitrov • cukor kryštálový 1.5 čajovej lyžičky • soľ ½ čajovej lyžičky
...podlejeme vodou, ocukríme a osolíme. Zakryjeme a 5 minút dusíme.


11.
Do omáčky poukladáme ugrilované rezne,...

12.
...na rezne poukladáme kolieska broskýň...

13.
...a mozzarellu.

14.
Zakryjeme a necháme 5 minút prehriať, do rozpustenia mozzarelly.

Dobrú chuť!