RECEPTY

Morčacie špízy v alobale

Morčacie špízy v alobale

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Špízy sú jednoduchým a obľúbeným spôsobom prípravy jedla na grilovačke. Rovnako jednoduchá je ich príprava v rúre. Prípravou v alobale, či už na grile, alebo v rúre, sú oveľa viac šťavnatejšie.

recept,fotorecept,morčacie prsia,paprika farebná,cibuľa,šampiňóny,Morčacie mäso,Recepty na gril,Bezlepkové

Morčacie mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Zemiaky opekané na masle recept-
cibuľa150gramov
korenie kurkuma1čajová lyžička
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
morčacie prsia300gramov
olej olivový60mililitrov
paprika farebná150gramov
paprika červená mletá1čajová lyžička
šampiňóny250gramov

 

Recept

1. 

morčacie prsia 300 gramov

Morčacie mäso umyjeme a nakrájame na kocky.

Morčacie mäso umyjeme a nakrájame na kocky....

2. 

korenie kurkuma 1 čajová lyžička  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky  paprika červená mletá 1 čajová lyžička

Posypeme koreninami, premiešame,...

Posypeme koreninami, premiešame,......

3. 

olej olivový 60 mililitrov

...vložíme do misky, zalejeme olejom a opäť premiešame. Necháme dve hodiny marinovať (alebo aj dlhšie).

...vložíme do misky, zalejeme olejom a opäť...

4. 

paprika farebná 150 gramov  cibuľa 150 gramov

Cibuľu očistíme, nakrájame na štvrtiny a rozoberieme na lupienky. Papriku umyjeme, vyčistíme a pokrájame na väčšie kúsky.

Cibuľu očistíme, nakrájame na štvrtiny a...

5. 

šampiňóny 250 gramov

Šampiňóny umyjeme a nakrájame na plátky.

Šampiňóny umyjeme a nakrájame na plátky....

6. 

Mäso, cibuľu, papriku a šampiňóny napichujeme striedavo na špajdľu. Vždy po dva špízy položíme na dostatočne veľký alobal, pokvapkáme olejom v ktorom sa marinovali a zabalíme.

Mäso, cibuľu, papriku a šampiňóny napichujeme...

7. 

Pečieme 35 min. pri teplote 180°C.

Pečieme 35 min. pri teplote 180°C....

8. 

Zemiaky opekané na masle recept

Upečené rozbalíme a môžeme servírovať. Odporúčame podávať so zemiakmi, alebo chlebom.

Upečené rozbalíme a môžeme servírovať....

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť