Národné kuchyne
Viac
MORČACIE MÄSO
Morčacie kocky na paprike
Morčacie špízy v alobale
KURACIE MÄSO
Plnené kuracie stehná v alobale
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
Veľkonočná mäsová fašírka
HOVÄDZIE MÄSO
Farebná sekaná
Špízy z mletého mäsa
CESTOVINY
Špagety záhradníka
Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť