svetvomne.sk

Paprika farebná v receptoch

 
Veľkonočná mäsová fašírka

Fašírku podávame šibačom na studeno, s tradičnou vekou. Tým, ktorí sa u nás zdržia až k obedu môžeme paštétu zohriať a podať so zemiakovou kašou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

vysoká

Farebná sekaná

Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Špízy z mletého mäsa

Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Špagety záhradníka

Špagety s rôznou zeleninou.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou

Recept na prípravu morčacieho mäsa v parnom hrnci. Podávame s hranolkami pečenými v rúre.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Morčacie špízy v alobale

Špízy sú jednoduchým a obľúbeným spôsobom prípravy jedla na grilovačke. Rovnako jednoduchá je ich príprava v rúre. Prípravou v alobale, či už na grile, alebo v rúre, sú oveľa viac šťavnatejšie.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Plnené kuracie stehná v alobale

Mäso, plnka, príloha - všetko naraz upečené. Jednotlivé porcie servírujeme jednoducho - v alobale v ktorom sme ich piekli.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

vysoká

Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli

Podávame s pečivom a čerstvou zeleninou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť