Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Morčacie kocky na paprike
Dada 45 min. stredná
Zobraziť recept
Morčacie špízy v alobale
Dada 60 min. stredná
KURACIE MÄSO
Plnené kuracie stehná v alobale
Dada 2 h. vysoká
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
Veľkonočná mäsová fašírka
Dada 1 h. 20 min. vysoká
HOVÄDZIE MÄSO
Farebná sekaná
Dada 1 h. 30 min. nízka
Špízy z mletého mäsa
CESTOVINY
Špagety záhradníka
Zuzka 40 min. nízka
Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou
Dada — nízka
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
Plnené zemiakové placky
KOLÁČE
Jablkovo-tvarohový koláč
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
Americká kocka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
Studený cestovinový šalát
Chalupárske langoše
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť