svetvomne.sk

Morčacia kapsa v parnom hrnci

Šťavnatý a diétny obed.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
Cibuľka jarná2kusy
Morčacie prsia500gramov
Mrkva200gramov
Paprika2kusy
Pažítka
Soľ
Zemiaky400gramov

1. 

mrkva 200 g  cibuľka jarná 2 ks  zemiaky 400 g  paprika 2 ks

Mrkvu a jarnú cibuľku očistíme, umyjeme a nakrájame na pásiky. Zemiaky po očistení a umytí nakrájame na kolieska. Podobne si pripravíme papriku.

2. 

morčacie prsia 500 g

Morčacie prsia umyjeme a každé prekrojíme tak, aby nám zostala jedna strana po nakrojení v celku a vznikla kapsa. Do kapsy vložíme niekoľko pásikov nakrájanej mrvy a cibuľky. Kapsu uzavrieme 1 dreveným špáradlom.

3. 

soľ  pažítka

Morčacie kapsy vložíme do spodnej nádoby parného hrnca, povrchu ich posolíme a posypeme pažítkou.

4. 

Do druhej (strednej) nádoby si vložíme pripravenú mrkvu a papriku. Do vrchnej nádoby zemiaky. Nastavíme čas parenia na 40 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť