RECEPTY

Morčacia kapsa v parnom hrnci

Morčacia kapsa v parnom hrnci

Šťavnatý a diétny obed.

recept,fotorecept,morčacie prsia,Morčacie mäso,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové

Morčacie mäso

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľka jarná2kusy
morčacie prsia500gramov
mrkva200gramov
paprika2kusy
pažítka-
soľ-
zemiaky400gramov

 

Recept

1. 

mrkva 200 gramov  cibuľka jarná 2 kusy  zemiaky 400 gramov  paprika 2 kusy

Mrkvu a jarnú cibuľku očistíme, umyjeme a nakrájame na pásiky. Zemiaky po očistení a umytí nakrájame na kolieska. Podobne si pripravíme papriku.

2. 

morčacie prsia 500 gramov

Morčacie prsia umyjeme a každé prekrojíme tak, aby nám zostala jedna strana po nakrojení v celku a vznikla kapsa. Do kapsy vložíme niekoľko pásikov nakrájanej mrvy a cibuľky. Kapsu uzavrieme 1 dreveným špáradlom.

3. 

soľ  pažítka

Morčacie kapsy vložíme do spodnej nádoby parného hrnca, povrchu ich posolíme a posypeme pažítkou.

4. 

Do druhej (strednej) nádoby si vložíme pripravenú mrkvu a papriku. Do vrchnej nádoby zemiaky. Nastavíme čas parenia na 40 minút.

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť