svetvomne.sk

Morčacie soté s pórom

     

Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Cesnak3strúčiky
Korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
Koriander
Morčacie stehno celé800gramov
Olej slnečnicový3polievkové lyžice
Paradajky cherry30gramov
Pór70gramov
Soľ¼čajovej lyžičky
Vývar kurací150mililitrov

1. 

morčacie stehno celé 800 g

Morčacie stehno vykostíme, očistíme od šliach a nakrájame na kocky.

2. 

cesnak 3 strúčiky  olej slnečnicový 3 PL  korenie čierne mleté ¼ ČL  vývar kurací 150 ml  soľ ¼ ČL

Na rozpálenú panvicu nalejeme olej a mäso zatiahneme zo všetkých strán. Okoreníme, osolíme, pridáme nakrájaný cesnak a podlejeme vývarom. Dusíme prikryté do mäkka.

3. 

koriander  pór 70 g  paradajky cherry 30 g

Pridáme nakrájaný koriander, pór a paradajky. Vypneme ohrev, premiešame a necháme trochu spolu prehriať na zbytkovom teple varnej platne.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť