Morčacie soté s pórom

Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.
recept,fotorecept,morčacie stehno celé,pór,paradajky cherry,Morčacie mäso,,Bezlepkové,Bezlaktózové
Morčacie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 3 17 | strúčiky kcal | |
korenie čierne mleté | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
koriander | 0 ?? | kcal | |
morčacie stehno celé | 800 ?? | gramov kcal | |
olej slnečnicový | 3 405 | polievkové lyžice kcal | |
paradajky cherry | 30 6 | gramov kcal | |
pór | 70 33 | gramov kcal | |
soľ | ¼ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
vývar kurací | 150 179 | mililitrov kcal |
Recept
1.
morčacie stehno celé 800 gramov
Morčacie stehno vykostíme, očistíme od šliach a nakrájame na kocky.

2.
cesnak 3 strúčiky • olej slnečnicový 3 polievkové lyžice • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky • vývar kurací 150 mililitrov • soľ ¼ čajovej lyžičky
Na rozpálenú panvicu nalejeme olej a mäso zatiahneme zo všetkých strán. Okoreníme, osolíme, pridáme nakrájaný cesnak a podlejeme vývarom. Dusíme prikryté do mäkka.

3.
koriander • pór 70 gramov • paradajky cherry 30 gramov
Pridáme nakrájaný koriander, pór a paradajky. Vypneme ohrev, premiešame a necháme trochu spolu prehriať na zbytkovom teple varnej platne.

Dobrú chuť!