svetvomne.sk

Morčacie soté s pórom

    

Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
cesnak3strúčiky
korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
koriander-
morčacie stehno celé800gramov
olej slnečnicový3polievkové lyžice
paradajky cherry30gramov
pór70gramov
soľ¼čajovej lyžičky
vývar kurací150mililitrov

1. 

morčacie stehno celé 800 gramov

Morčacie stehno vykostíme, očistíme od šliach a nakrájame na kocky.

2. 

cesnak 3 strúčiky  olej slnečnicový 3 polievkové lyžice  korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky  vývar kurací 150 mililitrov  soľ ¼ čajovej lyžičky

Na rozpálenú panvicu nalejeme olej a mäso zatiahneme zo všetkých strán. Okoreníme, osolíme, pridáme nakrájaný cesnak a podlejeme vývarom. Dusíme prikryté do mäkka.

3. 

koriander  pór 70 gramov  paradajky cherry 30 gramov

Pridáme nakrájaný koriander, pór a paradajky. Vypneme ohrev, premiešame a necháme trochu spolu prehriať na zbytkovom teple varnej platne.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť