svetvomne.sk

Zapečené kuracie prsia s pórom.

     

Výdatné a chutné jedlo pre každého, koho čaká náročný deň.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:    

 

 
 
Bazalka1čajová lyžička
Korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
Kuracie prsia3kusy
Olej slnečnicový2polievkové lyžice
Pór500gramov
Smotana sladká na varenie250gramov
Soľ zeleninová3čajové lyžičky
Sójová omáčka1polievková lyžica
Zemiaky4kusy

1. 

pór 500 g  zemiaky 4 ks  kuracie prsia 3 ks  olej slnečnicový 2 PL

15 minút povaríme zemiaky. Kým sa zemiaky varia, nakrájame si kuracie prsia na malé kúsky, pór na kolieska. Na rozpálenom oleji speníme kolieska póru.

2. 

soľ zeleninová 3 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  bazalka 1 ČL  sójová omáčka 1 PL

K póru pridáme kuracie prsia a koreniny. Všetko spolu na silnom ohni restujeme.

3. 

smotana sladká na varenie 250 g

Polovicu tejto zmesi vložíme do zapekacej misy, ďalej navrstvíme predvarené zemiaky a zvyšok dusenej zmesi na vrch. Celé takto pripravené jedlo zalejeme sladkou smotanou a dáme na 20 - 25 minút zapiecť do rúry vyhriatej na 200°C.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť