Národné kuchyne▼
Viac▼
Karfiolovo šošovicové karí
CESTOVINY
Bryndzové špagety
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z červenej šošovice s kokosovým mliekom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zemiaky s cícerom
Cícerové placky s koriandrom
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté s pórom
KURACIE MÄSO
Actifry kuracie rezne v syrovom obale s pikantnými hranolkami
MÄSOVÉ POLIEVKY
Thajská kuracia polievka s kokosovým mliekom
NÁTIERKY
Bylinkové maslo
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Morský čert s hráškovým pyré
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Frankfurtská polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s párkom
SUCHÉ PEČIVO
Čertove makové oči
Zemiakový prívarok s kôprom
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Tofu v šošovicovej omáčke
Avokádová nátierka
Tofu-mäsová fašírka
Špagety Aglio e Olio
Pikantné tofu
RAŇAJKY
Tofu vafle
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť